Een plek om te zijn

Haven is opgericht vanuit de overtuiging dat ieder mens een plek mag hebben waar hij of zij even helemaal niets moet. Waar gewoon ‘zijn’ het enige is dat telt. Waar mensen weer aansluiting vinden bij elkaar.

Vanuit de overtuiging dat we vooral moeten focussen op de toekomst en open moeten staan voor het nieuwe, richtte Jean Freer het initiatief ‘Haven | Just be Homes’ op om mensen te ontvangen en op weg te helpen.

De stichting Haven en de Just be Homes worden volledig gerund door vrijwilligers.

HAVEN

Haven is de plek waar je alleen maar hoeft te zijn.

Te zijn wie je bent. Te zijn wie je altijd al was. Zonder taken, verwachtingen, oordelen, patronen en je dagelijkse omgeving.

Bij Haven mag je aanmeren wanneer je wilt of wanneer jij dat nodig hebt.

Vind bij Haven rust, een luisterend oor, een kopje koffie of een zakdoek.

HELP ONS EEN VEILIGE THUISHAVEN TE CREËREN!

Haven is een organisatie met uitsluitend vrijwilligers en zonder commercieel oogpunt. Om zoveel mogelijk mensen een veilige thuishaven te bieden in onze Just be Homes, zijn we op zoek naar alles wat een huis een thuis kan maken.

HOU ME OP DE HOOGTE!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de verhalen van Haven? Schrijf je dan in. En vaar zo met ons mee.

HET VERHAAL VAN..

‘Na 14 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, verloor ik mijn baan. In dezelfde periode verbrak ik ook mijn relatie en stond er alleen voor…..

Kom langs, of mail ons.

+31 (0)45 535 06 95

welkom@justbehomes.org

NL37INGB0008198667

 

© 2017 Stichting HAVEN | ANBI