[

jouw INZET VOOR EEN ANDER

Haven | Just be Homes heeft jou nodig. Jouw levenservaring, jouw onvoorwaardelijke steun, jouw goede intentie zonder bijbedoelingen, jouw menselijkheid. Jouw inzet om een ander te helpen.

Omdat iedereen op een punt in het leven kan komen waar het niet loopt zoals gewild of bedacht.

Word vrijwilliger

Kun jij mensen zich onvoorwaardelijk welkom laten voelen? Kun je goed luisteren? En wil je jouw rust en geduld inzetten om er te zijn voor anderen? Of wil je jouw klustalent inzetten om écht iets bij te dragen? Ben je een administratief wonder? Ben jij de schoonmaker die iets wil doen voor een ander?

Wij zoeken allerlei mensen met hun eigen talenten voor in en rondom de Haven | Just be Homes om de nodige taken te vervullen. Vanuit je eigen achtergrond en specialisme kun je iets betekenen voor anderen.

Wil jij graag iets brengen?

Het enige dat we vragen is je inzet, zodat wij en voorál de gasten op je kunnen rekenen.

Bezit jij talenten of ervaring die je denkt in te kunnen zetten voor Haven? Twijfel dan niet en neem alsjeblieft contact op.

HAVEN

Haven is de plek waar je alleen maar hoeft te zijn.

Te zijn wie je bent. Te zijn wie je altijd al was. Zonder taken, verwachtingen, oordelen, patronen en je dagelijkse omgeving.

Bij Haven mag je aanmeren wanneer je wilt of wanneer jij dat nodig hebt.

Vind bij Haven rust, een luisterend oor, een kopje koffie of een zakdoek.

HELP ONS EEN VEILIGE THUISHAVEN TE CREËREN!

Haven is een organisatie met uitsluitend vrijwilligers en zonder commercieel oogpunt. Om zoveel mogelijk mensen een veilige thuishaven te bieden in onze Just be Homes, zijn we op zoek naar alles wat een huis een thuis kan maken.

HOU ME OP DE HOOGTE!

Wil je per e-mail op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en de verhalen van Haven? Schrijf je dan in. En vaar zo met ons mee.

HET VERHAAL VAN..

‘Na 14 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben, verloor ik mijn baan. In dezelfde periode verbrak ik ook mijn relatie en stond er alleen voor…..

Kom langs, of mail ons.

+31 (0)45 535 06 95

welkom@justbehomes.org

NL37INGB0008198667

 

© 2017 Stichting HAVEN | ANBI